Legalize! bij Stop Bush – 7 mei

Legalize! loopt aanstaande zaterdag (7 mei) mee tijdens de Stop Bush-demonstratie in Amsterdam. 7 mei is ook de Million Marihua

Legalize! loopt aanstaande zaterdag (7 mei) mee tijdens de Stop Bush-demonstratie in Amsterdam. 7 mei is ook de Million Marihuana March, waarbij in vele honderden steden over de hele wereld wordt gedemonstreerd voor de legalisering van marihuana. Legalize! zocht dit jaar aansluiting bij de demonstratie tegen het beleid van de Bush administration, dat de war on drugs met volle kracht heeft verhevigd. Door Nederlandse drugsverdachten onvoorwaardelijk uit te leveren aan de Verenigde Staten, werkt het kabinet Balkenende daar ook volledig aan mee.

Legalize! zal aanwezig zijn met een soundsystem. Op het podium zal Legalize!-bestuurslid DC Lama o.a. het nummer Cannabisativa America ( http://www.dclama.nl/data/cannabisativa.mp3 ) ten gehore brengen: een protestnummer tegen de uitleveringen van Nederlandse drugsverdachten. Daarin worden ook de misstanden van het Amerikaanse drugsbeleid aan de kaak gesteld.

De demonstratie start om 13.00 uur op het Museumplein

www.stopbush.nl