Kom aan boord voor Support. Don’t Punish! 26 juni 2024

Support Don't Punish

OUR BOAT IS LOADED, IN ORDER TO KEEP IT AFFLOAT, NO MORE SPACE…

Ahoy!

26 juni is door de UNODC uitgeroepen tot International Day against Drug Abuse and Illicit Trafficking. Deze ‘World Drug Day’ is geënterd door een wereldwijde beweging om het dek vrij te maken voor een inclusiever drugsbeleid onder de titel: Support. Dont’t Punish

Als voorstanders van wetenschappelijk gecontroleerd drugsbeleid moeten ook wij ons zorgen maken omdat repressief, niet onderbouwd, drugsbeleid terrein wint. Het lukt niet altijd om in het roerige water tussen alle betrokken ‘eilanden’ bruggen te bouwen. Feitelijk zitten we echter allemaal in hetzelfde schuitje! Door samen koers te zetten verhogen we de kans op succes aanzienlijk.

Daarom, komen we woensdag 26 juni bijeen te Amsterdam op het vlaggeschip van de hervormingsboot voor een laagdrempelig palaver en een Support. Don’t Punish.-foto voor het Paleis van Justitie voor op de socials van de uiteenlopende opvarende organisaties.

We varen net als vorig jaar om 17:00 uit vanaf Amsterdam Centraal Station en meren 19:00 weer aan. Er is voor iedere opvarende een tarief naar draagkracht zodat we elkaar het hoofd boven water houden. Aanmonsteren via Eventbrite link.

We doen onbezoldigd ons uiterste best om de gehele eilandengroep aan te monsteren, gelieve te assisteren door je eigen netwerk uit te nodigen.

Scheep je snel in voor we volgeladen zijn, aanmelden dus!

Scheepsregelement:

  • Deelnemers kunnen worden toegevoegd aan een WhatsAppgroep voor scheepsoverleg tussen opvarenden.
  • Er wordt gezorgd voor gratis snack en dranken. Consumptie van contrabande wordt niet gewaardeerd door de rederij.
  • Vragen? info@legalize.net