Het wordt echt weer tijd voor Legalize

Scholen krijgen een meldingsplicht als een leerling heeft geblowd; er komt een passjessysteem voor coffeeshops; 1/2 van de Amsterdamse shops moet weg omdat er een school in de buurt staat en zo gaat het onafgebroken voort. Time 4 action!

Komend jaar bestaat de Stichting Legalize 15 jaar. De fundering is gezond. De Voorzitters zijn Gerben Hellinga en Hans Plomp van ‘Uit je bol’, er is wat geld, een webstek met nog steeds 200 unieke bezoekers per dag, een kantoor (A’dam) en een relatief stabiel internationaal netwerk. 
Maar… enige wat nodig is zijn doeners, want niemand lijkt het te durven/kunnen. Gewoon in je telefoon klimmen en op je doel af streven. Voor weinig doekoe helaas, want subsidie… tja.. 

Overigens geloven we niet echt meer in het leuke kunstje van de streetrave om de problemen tot een halt te brengen. Directe campagnes en publiciteitstrekkers liggen meer in de lijn van nut hebben in onze nederige ogen. Jaja, streetrave is heel leuk, maar het werkt zo stigmatiserend en kost zoveel tijdgeldenergie. 


ja hoor, je kunt ook een klein beetje meehelpen. 
voor zover we nu kunnen overzien zoeken we voor 2011 vooral posterplakkers door heel t land en kameraden die de website willen/kunnen oppimpen. 

aanmelden voor het te laat is: info@legalize.net  .