HEB JE HEM AL GEZIEN?

STICKERS!!

 Na het succes van de sticker en postercampagne omtrendt uitspraken van Pim Fortuyn, hebben we een uitgebreider campagne de wereld in geholpen. 

 

Vele mensen die Madama Tussauds Sieren hebben waarheden over drugsbeleid uitgesproken. We heben enkele korte uitspraken gequote op ons sterke actiemiddel. 

 

De actie heeft ten doel om de gewone man in de straat te laten nadenken over ons inefficiente drugbeleid. De Nederlandse uitspraak is gedaan door Frits Bolkenstein en minister van Volksgezondheid Els Borst net nà hun uittreden in de tweede kamer. Beide Engelstalige quotes zijn gedaan door Barack Obama net vòòr zijn aantreden als president van de USA… 

 

Lieve mensen in het verzet: het is een sticker, dus geen flyer. De wereld is een museum. De sticker dient geplakt te worden opdat iedereen in de wereld meedenkt voor drugpeace. Wil je meeplakken? stuur een email naar info@legalize.net en vermeld hoeveel je er wilt hebben en uiteraard waar ze heen moeten.

 

Er zijn nog maal weinig van de 10.000 vinylstickers over, we overwegen om er meer te drukken. Hiervoor missen de financiele middelen momenteel nog…