Fred Teeven

Onze voorzitter Hans Plomp is naar aanleiding van het niet bestaande telefoongesprek tussen Fred Teeven en Van Ree weer eens in zijn pen geklommen. Plomp en Teeven hebben ooit eerder een overleg gevoerd op het binnenhof n.a.v. het Paddoarrest dat Teeven uit zijn mouw schudde

In de eerste helft van de 21e eeuw kan men weer gearresteerd worden voor het bezit van een “magische plant”, een geneeskruid, of een toverpaddestoel.

eeuwenlang heeft de kerk duizenden onschuldigen als “heks” of als “ketter” verbrand. 

In feite ging het dan vaak om de medicijnvrouwen en -mannen van de voor-christelijke cultuur. Zij kenden de geneeskrachtige en spirituele werking 

van planten en kruiden.

Deze wijze mensen werden door onze voorouders als eersten uitgeroeid, als zij een vreemd land binnenvielen om te koloniseren.

Slavernij en kolonisatie zijn officieel allang afgeschaft. God schijnt dood te zijn, sinterklaas bestaat nog met moeite, toveren is flauwekul, we reizen naar de maan, heksen bestaan niet. Maar toch worden gebruikers van deze planten bijna overal gedemoniseerd en gevangen gezet door een modern inkwisitieapparaat, nu onder het mom van “war on drugs”.

Volgens (vooral) christelijke anti-“drugs”fanaten, word je door het gebruik van dergelijke planten “bezeten” door de duivel. Jawel, de duivel! Daar heb je’m weer. In het digitale tijdperk. 

Terwijl in de Bijbel toch duidelijk staat dat God zelf alle planten gemaakt heeft.

Of zou de “duivel” zich misschien als “god” vermommen? Zou god nou pedofiel zijn, of dit dat ook de duivel in priesterkleding?

Zou je met behulp van zo’n “toverplant” misschien contact kunnen krijgen met het echte “goddelijke”, en het bedrog van kerk en machthebbers doorzien?

Hoe dan ook, de moderne inkwisiteurs zijn geen christelijke priesters meer, maar politici, die zich soms zelfs “liberaal” durven te noemen.

Ze beroepen zich niet meer op de duivel, maar bestempelen het gebruik van psychoactieve en geneeskrachtige kruiden en stoffen tot misdaad.

Waarom ook weer? Omdat je door gebruik niet meer “jezelf” zou zijn,

als het ware “bezeten” wordt….(daar heb je de duivel weer…).

Toen ik tijdens een actie van Legalize tegen het verbod op paddo’s tegen Teeven (een machtsbeluste snotneus, die nog nooit “Uit z’n Bol” is gegaan) zei: “met zo’n verbod maak je van mij en miljoenen andere gebruikers misdadigers, terwijl we er wijzer en gelukkiger van worden”, antwoordde hij lachend:

“Soms moeten de goeden onder de kwaden lijden.” (zie foto)

Dat de “kwaden” hier vertegenwoordigd worden door nijlpaard Opstelten en bloedhond Teeven, lijkt me duidelijk. Met zulke “seculiere” politici heb je geen kerk meer nodig om “ketters” te arresteren…

    

 ps. toen was nog niet bekend, dat paddo’s helpen tegen de ondraaglijke “clusterhoofdpijn” en depressie…

 

 

de foto’s bij deze blog komen uit de paddo actie van stg. Legalize! 2008